tirsdag 29. desember 2015

Guidet tur dag 2

Vi hadde enda ein dag med guidet tur på KI.

Me så fire koalaer når me drakk te og kaffe på morgenen. Koalaene lurte på kva me gjorde når me tok bilder av han. Me fikk kjeks når me var lei av og se på han.


Rett etter at me så koala dukket det plutseleg opp mange kenguruer, me fekk filmet to av dem


Me fant to kenguruer til etterpå dei var søt begge to, babyen var søtest. Babyen drikker melk fra mora på bildet under. Me så nokon sjeldne kakaduer på samme plass. De er veldig fine. 

Guaiden sa flott strand men når me kom fram så eg bare en strand som hadde masse tang på seg. Men det viste seg at me gjekk gjennom et fjell. Det var trangt der inne, det er ikke så rart det er hogd med øks. Da me kom gjennom så eg ein fin strand.

Me så ein koalaunge. Den var så sinnsykt søt. Den leitet etter moren sin, som satt i treet ved siden av. Han gjekk opp og ned av treet på grunn av at han såg ho ikkje.




Vi fekk ein film av han da han leita etter mammaen sin



Plutseleg gjekk han ned på bakken og gjekk mot oss. 



Til slutt fant han mammaen sin og hang som en ryggsekk bak på ryggen hennes.


Sjøløvene var veldig daffe etter en lang svømmetur. Dei svømmer og fangar fisk i tre dagar på rad, før dei legger seg på stranda og sover i tre dagar. Så svømmer dei igjen.




Til slutt såg me nokon pelikaner som hadde lært seg at når det kom fiskebåtar skulle dei vente på å få fiskerestar. 

2 kommentarer:

  1. Koalane er noen skjønne dyr! Måtte være fantastisk å få komme så nær dem, var det sånn at dere fikk tilbud om kjeks av en koala? Utrolig! Dere er flinke å fotografere, filme og skrive!

    SvarSlett