torsdag 17. desember 2015

Tilbake til gamle trakter

I dag har vi vært tilbake i området der vi bodde for 15 år siden. Ganske mye er akkurat det samme. 

Vi bodde i dette huset, 

og to kvartal lenger borte var stranden, ganske deilig... 


Den samme stranden vi bor ved nå, men 6 km lenger syd.


Vi måtte selvfølgelig ned og kikke på leiligheten til de andre vi reiste sammen med den gangen. Antar det er noen som kjenner seg igjen :-)


Som seg hør og bør måtte selvfølgelig lunsjen inntas på Pacific Fair, nærmere bestemt KFC. Ble noen lunsjer her forrige gang vi var nedover, sunn skolemat ;-)




3 kommentarer:

  1. Så flotte de er der i sola! Ser ut til at alt går på skinner Down Under :D Her har vi nettopp lagt omgongssjuka bak oss og kan fokusere på å finne juletre i storm og striregn :D Super julestemning her også. Trur me hadde foretrekt dykkar :D

    SvarSlett
  2. Vi kjenner oss definitivt igjen ja!! Så utrolig kjekt å se leilighetene igjen, og Pacific Fair selvfølgelig, helt nostalgisk :-) Og ja, må se opp for de farlige krypene, hehe. Har du husket å tape ventiler og vindu? ;-) kose dere masse videre, dette ser helt kanon ut! Vi lengter tilbake her vi sitter i regnet... :-(

    - Linda

    SvarSlett
    Svar
    1. Ingen taping av ventiler foreløpig, men har bodd høyt oppe. Så en kakkerlakk i går, fikk flashback til den Tom Kristian delte i to når vi skulle til Frasier. Den halve som løp videre. ;-)

      Slett